Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

H.S.P.

H S P

Dag Trudy. Het is nacht en kom maar niet in slaap , ben even erg onrustig.  Ook 'n poosje niet meer in beeld geweest maar heb wel steeds alles gevolgd. Ik wilde je nog snel voor je vakantie vertrek heel veel plezier wensen en gezond weer terug.                                      Je of jullie hebben een geweldige en intressante reis uit gezocht. Leuk hoor!! Ik laat binnenkort weer in het algemeen iets van me horen.  Was het wat mij persoonlijk aan gaat even zat.  Maar wat mijn aandoening C.I.A.P. betreft bleek het ook 'n poos stil te zijn, maar daar zat ik op dat  moment niet zo mee.  Heb inmiddels drie Neurologen gehad en alle drie een andere mening. Daar heb je toch ook zo de buik van vol, maar dat laat ik mijn lotgenoten nog wel weten. Groetjes Thea.

T.J Arnoldussen
0

1 reacties

0

Wat lief van je Thea, hartelijk dank voor de goede wensen voor onze reis.
Op reis heb ik zoveel mogelijk internetverbinding, dus ik blijf iemandzoalsik gewoon volgen en zonodig reageren, als ik tijd heb tenminste.?

Moeilijk hoor, als al die neurologen een andere mening hebben, wie moet je dan geloven hè? Veel sterkte daarmee.
En natuurlijk toch fijne kerstdagen!

Groetjes, Trudy

 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login