Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

forum voor kinderen hmsn ?

hoi allemaal

ik ben een moeder van een bijna 12jarige  dochter met hmsn 1 of3 .dna testen krijg ik over 5wk en hoop dat meer duidelijkheid tekrijgen. mijn vraag is of er ook een forum is alleen voor kinderen zodat ze met leeftijdsgenoten er over kan praten . we hebben het pas gehoord dat ze het heeft, en het lijkt mij voor haar verwerking goed om met lotgenoten tepraten

alvast bedankt grt nicole

 

0

2 reacties

0

Hallo Nicole.

Mijn excuses voor het late reageren.

Ik ga per nu gelijk een onderwerp opstarten voor kinderen met HMSN.

Gr. Marloes

0

Hallo ik heb een dochtertje met hmsn type 1a wij kwamen erachter toen ze 6 maanden oud was haar voetje stond erg spastische naar binnen wij zijn toen de medische molen in gegaan en kregen de uitslag doen ze ongeveer 9 maanden was . Ik was toen zwanger van de jongste en we hebben toen gelijk bloed onderzoek laten doen de uitslag was dat het niet bij ons vandaan kwam . Ze loopt nu sind haar 2e dus nu 2 maandjes ze heeft er ook een ontwikkelings ziekte bij genaamd potocilupskie . Ze heeft nu steunzolen en gaan naar een revalidatie centrum . 

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login