exoskelet hand - voor personen met spierdystrofie

Hallo allemaal,

Wij zijn een groep van 5 studenten en voor onze studie volgen wij een minor Ergonomisch Ontwerpen. Hierbij hebben wij de opdracht gekregen om een exoskelet voor de hand te ontwerpen welke geschikt zou moeten zijn voor mensen met een aandoening aan de hand. Het gaat met name om spierdystrofie. 
Om ons product zo goed mogelijk te kunnen ontwerpen zouden wij graag meer informatie willen hebben van en over deze doelgroep. 

Tijdens onze literatuur studie zijn we gestuit op deze website en vonden een aantal topics over het onderwerp spieraandoeningen. We zouden graag willen weten hoe jullie deze aandoening ervaren en waar je in het dagelijkse leven tegen aan loopt. 

Het zou helemaal mooi zijn om met iemand één op één te kunnen spreken. Hopelijk kunnen jullie ons helpen en daarmee kunnen wij mensen met dergelijke aandoeningen helpen! 

Alvast Bedankt! 

Met vriendelijke groet, 

Nikki 

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login