ervaringen met aanpassing voor de bediening van een tablet

Vandaag kwam ik op een site het volgende artikel tegen.Ik vroeg me af, zijn hier bij mensen al ervaringen mee, hoe handig zijn deze aanpassingen:
Een serie nieuwe accessoires van de Nederlandse uitvinder Ivo Beckers maken het voor gehandicapten makkelijker om de iPad te gebruiken. Een stylus die reageert op de schermaanraking van de iPad is op een aantal verschillende constructies gemonteerd, waarmee je hem bijvoorbeeld aan je hand kunt vastbinden. Een ander accessoire laat gebruikers de iPad met de mond besturen.

Ivo Beckers begon ooit met het verkopen van een iPad-stylus met een speciale geleidende sok. Toen een klant op zoek was naar een apparaat om de iPad zonder ledematen te besturen, trof hij alleen deze stylus aan. Hij verwijderde de sok, bond hem op één van zijn eigen aanraakaccessoires en deelde zijn vondst met Beckers

Bron:ipadclub.nl

http://www.ipadclub.nl/34303/nederlandse-uitvinder-maakt-ipad-accessoires-voor-gehandicapten/

corne
0

1 reacties

0

Geen ervaring met deze accessoires.

Mijn zoon bedient zijn 'tablet' met de muis. Touchscreen gebruiken is niet handig, want als de andere hand ook op het scherm komt gaat alles inzoomen/uitzoomen.

Zelf typen is voor hem niet praktisch.? Een toetsenbord heeft hij daarom niet. Hij werkt met android, met als voordeel (tov windows) dat het toetsenbord verschijnt op het moment dat je het nodig hebt.  

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login