dynamic walk orthese

dynamic walk orthese?

Zijn er mensen met HSP die ervaring hebben met het gebruik van dynamic walk orthesen en die dit (goed of slecht) met ons allen willen delen?

Bedankt, Tommy

dit bericht is gewijzigd door tommy op 17 oktober 2014 om 12:37

0

5 reacties

0

mijn zoon van 17 draagd al vanaf zijn 6e onderbeen spalken, ik weet niet of dit hetzelfde is? Sinds vorig jaar oktober ook semiorthopedische schoenen waar zijn spalk dan ingaat. Hij heeft ook spastische diplegie en nu dus ook HSP, mijn zoon heeft er wel baat bij, hij loopt er beter door

Jolanda van Vessem
0

Hoi Jolanda,

Dit is meer een steunzool met een bladveertje daar aan vast die tegen je kuit drukt. Het zorgt ervoor dat je je tenen(voet) meer optilt en daardoor minder over de grond slof.

Het bevalt mij goed, loopt wat makkelijker en struikel minder.

Groetjes Tommy

0

http://fillauer.com/Orthotics/Dynamic-Walk.html?

voor meer info

0

Hoi Tommy,

Mijn zoon heeft ze dus om heel zijn onderbeen, ze zijn van hard kunststof deze spalk zorgt ervoor dat hij niet op de tenen kan lopen, fijn dat ze bevallen.

Gr. Jolanda

Jolanda van Vessem
0

Ik ben in Nijmegen geweest op de mobiliteitspoli. Dit is me zeer goed bevallen, daar ik in een ander Academisch ziekenhuis niet verder kwam. Op de mobiliteitspoli is een video opname gemaakt van mijn looppatroon. Hierna is gekeken wat de beste oplossing voor mij zou zijn. Met een proef van de dynamic walk orthese liep ik veel beter. Nu wordt er een voor mij op maat gemaakt en ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Het voelde goed. Ik hoop hierdoor minder te vallen.

Hermien
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login