Dunne vezel neuropathie door erythema nodosum

Hallo,

Ik ben Sytske en 26 jaar. Vorig jaar augustus heb ik erythema nodosum gehad op beide onderbenen (pijnlijke bulten in/op huid). De oorzaak hiervan is nooit gevonden. Sindsdien heb ik last van pijn en tintelingen als ik lang loop of sta (dit was zonder werkende medicijnen max een half uur). Na een zoektocht is duidelijk geworden dat dit dunne vezel neuropathie is. Deze is dus ontstaan door de bulten in mijn benen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik slik nu amitriptiline (antidepressiva) en dit heeft tijdelijk erg goed gewerkt waardoor ik geen pijn had, maar het ging mis toen ik toch te veel ging doen (hele dagen lopen achter elkaar, ik dacht dat ik dit kon omdat losse dagen goed gingen). Sindsdien kan ik max een halve dag staan/lopen met pauzes tot ik pijn heb.

Heeft iemand suggesties wat ik kan doen? Heeft een bepaalde behandeling zin om mijn situatie te verbeteren of er beter mee om te kunnen gaan?

Alvast bedankt!?

0
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login