Deels arbeidsongeschikt?

Sinds bijna een jaar weet ik dat ik RA heb. We zijn nog zoekende naar de juiste medicatie; inmiddels injecteer ik wekelijks 25 ML MX, slik ik tweemaal dagelijks Plaquenil en krijg ik naar behoefte een Prednison shotje. Helaas voel ik me vaak erg lamlendig en heb ik veel last, vooral van handen en voeten. Nu wil het lot ook nog dat ik al 2 jaar werkzoekende ben. Ik ben alleenstaand en ben dus volkomen afhankelijk van eigen inkomsten. Ik ben heel bang dat een baan vinden in deze tijd niet gaat lukken en bovendien kan ik sowieso niet meer dan 28 tot 32 uur werken, schat ik. Als ik voor half januari niets vind, wordt het bijstand en dat vind ik een verschrikkelijk vooruitzicht. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt, leuke, verantwoordelijke banen gehad. Nu vrees ik dat ik zelfs deels arbeidsongeschikt ben. Van het UWV krijg ik eigenlijk geen steun, hulp of raad. Ik weet niet waar ik beginnen moet. Wie kan mij op weg helpen met raad om tenminste een keuringsrapport te verkrijgen? Ik ben zo bang dat ik straks iets moet aannemen waartoe ik fysiek niet (meer) in staat ben. Bedankt alvast voor het meedenken!  

Julienne
0

1 reacties

0juliennehebben jullie in het ziekenhuis geen ergotherapeut deze kan mensen zijn er voor om je te helpen met alle zaken die je ondervind of beperken door je RA

zij kunnen vaak ook bemiddelen bij UWV en gemeenten als je daarom vraagt

m.v.g.
jacko?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login