Deelnemers gezocht!

Geachte dames en heren,

Wij zijn 3 derdejaars studenten van de HAN (opleiding Voeding en Diëtetiek) en volgen op dit moment de minor DAAD (Diet and Physical Activity in Ageing and Disease). Deze minor gaat over de rol van fysieke activiteit en voeding bij veroudering, preventie en de behandeling van chronische ziekten en ziekten met complexe comorbiditeit.

Onze opdracht is om een interventie op te zetten om patienten met een chronische ziekte op het gebied van voeding en beweging te begeleiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar minimaal 4 patiënten met dezelfde chronische ziekte. Hierbij is te denken aan bijvoorbeeld overgewicht en obesitas, DM2, COPD of hart- en vaatziekten. Het nut voor u is dat u gratis advies en begeleiding krijgt aangeboden over voeding en bewegen, specifiek gericht op uw chronische ziekte.  In totaal moet u 2 keer aan de interventie deelnemen. De interventies vinden plaats in april en mei. De inhoud van de interventies is afhankelijk van de wensen en de behoeften van de deelnemers.

Verder moeten u uw persoonlijke voedings- en beweeggewoonten willen doorgeven voor het opstellen van de interventie. Dit wordt gedaan met behulp van vragenlijsten. Deze kunnen persoonlijk of via de mail worden beantwoord. Dit zal u niet veel tijd kosten.

Voor verdere vragen of meer info kunt u mij een berichtje sturen.

 Bij voorbaat dank.

0

Plaats een reactie

Deze conversatie is gesloten. Het is niet mogelijk om nieuwe gesprekken te starten of deel te nemen aan deze groep.