Deze website is verhuisd, je wordt automatisch doorgestuurd naar Myocafé.

CIAP EN BEMER

Ik heb CIAP en inmiddels een Bemer. Wat is een Bemer? Dat is een systeem dat ervoor zorgt dat je kleinste bloedvaten worden gestimuleerd door op een mat te liggen of de diverse accessoires te gebruiken. Of het werkt? Kan ik over 10 maanden vertellen, want zo lang duurt het voordat er duidelijk resultaat is. Waarom aangeschaft? Een duidelijk verhaal van de leverancier, die zelf CIAP heeft. Medicatie wil ik niet. Voor de dagelijkse pijn heb ik een neurostimulatiesysteem dat oorspronkelijk na mijn 3e hernia-operatie geplaatst is en ook goed werkt in de CIAP-geplaagde lichaamsdelen,zoals benen en voeten. Google Bemer eens voor extra informatie. Ik beloof niets, maar zal af en toe op deze plaats laten weten hoe het gaat. Wat betreft het gebruik van de Bemer kan ik nu al zeggen dat sit na een goede uitleg niet ingewikkeld is. Is ook te gebruiken voor andere aandoeningen en dat doen we ook. Onder het motto: Als je niet schiet, raak je nooit wat! Mocht iemand een vraag hebben, dan mag je rustig contact opnemen.

Daffiedolf
1

3 reacties

1

Gebruik de Bemer inmiddels een paar maanden. Mijn vrouw overigens ook, maar dan voor andere ongemakken. De leverancier heeft me vooraf gezegd dat CIAP wel 10 maanden nodig heeft om resultaat te hebben. Ik voel in ieder geval dat er iets gaand is tijdens de sessies op de mat en met de accessoires. Geen spectaculaire wendingen dus. Waar ik nig steeds wel blij mee ben is mijn neurostimulatiesysteem dat in mijn benen bijna exact het gebied van mijn neuropathie bestrijkt en oorspronkelijk is geplaatst ivm herniapijnen in rug en onderstel. Mooi meegenomen en voorkomt gebruik pijnmedicatie. Ik zal tzt het vervolg van de Bemer mat vermelden. Ik heb het idee dat er mensen zijn die twijfelen aan de werking. Ik niet. Het zal ongetwijfeld niet bij een ieder het gewenste resultaat hebben, maar het is ook geen flauwekulletje! Het hangt ook af van je verwachtingen. Net als bij neurostimulatie zal de pijn nooit helemaal verdwijnen. Je zult het voor een deel gewoon moeten accepteren en jezelf een oplossing zonder medicatie gunnen. Het zal je leven gunstiger beïnvloeden dan vervelende medicatie. Wordt vervolgd.

Daffiedolf
0

Beste Daffiedolf,

Interessante info, hoe gaat het nu in FEB 2020 ?

Ik gebruik de BEMER ook ivm heupklachten, maar lijkt wel hardkneckig te zijn...  GRTZ  WB

0

Op dit moment treedt geen verdere verbetering op. Maar stlstand is geen achteruitgang. Sorry voor mijn late reactie.

Daffiedolf
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login