Chronische pijn in anus, perineum, vagina

Sinds 3 1/2 jaar heb ik dagelijks behoorlijk ernstige pijn in bovengenoemd gebied. Het voelt aan als kramp. Ik heb er vooral last van als ik zit en lig. Vooral ook als ik in de auto zit. Ik ben al bij de huisarts geweest, bij een gineacoloo, bekkenbodemfysiotherapeute, proctoloog, pijnpoli. En niets helpt. Ook geen pijnstillers. Als ik slaap heb ik er geen last van, ik bedoel dat ik niet wakker word van de pijn. Als ik er ‘s avonds veel last van heb, zodat ik er niet van kan slapen, neem ik een paar wodka’s, zodat ik snel in slaap val. Het beïnvloedt wel m’n leven. Heeft iemand raad?

0

5 reacties

1

Ik heb geen ervaring met deze klachten maar wel met andere heftige zenuwpijnen. Volgens mij wordt jouw aandoening ook wel Pudendus Neuralgie genoemd. Hebben ze je in de pijnpoli een elektrische zenuwblokkade (PRF) aangeboden? Ik heb er veel profijt van. Sterkte, Thomas.

0

Nee, op de pijnpoli hebben ze mij geen PRF aangeboden. Ik gebruik op dit moment 2 x 2 capsules PEA pure (met keurmerk) en een paar keer per dag baclofencreme. De PEA is wel duur en wordt niet vergoed. Maar nog steeds veel pijn. Heb al veel dingen uitgeprobeerd.

0

Beste Marleentje46,  misschien is het toch te overwegen om een PRF-behnadeling te vragen. Wel door iemand met de nodige ervaring. Het is binnen een klein half uur gebeurd. Op de O.K. Onder Röntgenpositiebepaling met wat prikjes en elektrische stroompjes. Niet echt heel pijnlijk. Ik ga binnenkort voor de 4e maal in een paar jaar tijd. Ik heb er dan maanden profijt van. Sterkte en succes, Haagse Thomas.

0

Dag Marleentje, Ik heb geen raad, maar heb wel dezelfde klachten al sinds meer als 10 jaar. 4 Jaar geleden kreeg ik een dikke darm- stoma, maar daarna waren de klachten noch dezelfde. Soms word ik wakker van de pijn.De klachten zijn niet altijd ernstig, maar een druk op de anus is er altijd. Onderzoek van de buik leverde niets op. Een lotgenote Hanna

0

ag Marleentje, Ik heb geen raad, maar heb wel dezelfde klachten al sinds meer als 10 jaar. 4 Jaar geleden kreeg ik een dikke darm- stoma, maar daarna waren de klachten noch dezelfde. Soms word ik wakker van de pijn.De klachten zijn niet altijd ernstig, maar een druk op de anus is er altijd. Onderzoek van de buik leverde niets op. Een lotgenote Hanna?

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login