Becker spierziekte/dystofie

Hallo,

Ik ben jaap vos ben 20 jaar oud en heb spierdystrofie becker. Ik heb moeite om der over tepraten na lang twijfelen tog maar me aangemeld voor deze site. En ik zal graag ervaringen uit willen wisselen.

Groete, jaap vos

0

1 reacties

0

Dag Jaap,

welkom op de site die ik ook maar heel weinig gebruik. Ik snap je twijfel en dat praten erover niet altijd meevalt omdat ook ik een jaar of 20 was toen ik hoorde dat ik was aangedaan met Becker. Ik ben inmiddels 57 en samen met 2 broers hebben wij Becker. Helaas is een van mijn broers inmiddels overleden. Mijn 2 dochters die nog geen kinderen hebben zijn dus wel draagster. De impact van Becker word naarmate we ouder worden steeds groter. De eerste jaren stond ik niet zo bij stil maar nu kan ik er natuurlijk niet meer omheen.  Heb je vragen of wil je meer weten je ziet ik heb enige ervaring die ik best wil delen indien gewenst.

Sterkte en wellicht tot horens.

Michel 

Met vriendelijke groet, Michel
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login