alleen

goedemorgen,

ik merk dat ik de enige ben met vermoeidheid met hsp?

nog geen reacties gehad dus dan zal ik verder kijken in het medisch circuit.

Groet,

Jan Pieter

Just be positive
0

4 reacties

0

Jan Pieter ik heb ook Hsp en ben ook hartstikke moe. Alles kost extra energie. Volgens de revalidatie arts doe ik aan topsport door de gewone dagelijkse dingen die ik doe. Van iedere dag topsport word je erg moe

0

Zeer herkenbaar.  Dacht zelf nog wel eens 'hoe kan dat nou, ik heb die spierziekte toch alleen maar in mijn benen?' Werd er door iemand fijntjes op gewezen dat 'alleen maar je benen' wel bijna de helft van je lichaam is..... Tja... Dan doen we het maar kalmer aan. Gebruik van de rolstoel scheelt bakken energie. Vit. D wel op peil? Dat maakt bij mij een groot verschil. Ik voel me aanmerkelijk minder moe als de vit. D-waarde ergens rond de 80 of hoger is. Wordt bij mij dan ook regelmatig gecontroleerd met lab.onderzoek. 

0

Goedemorgen,

A. Hudig

Alles kost mij ook energie, vernemen jullie ook        benauwdheid ter hoogte van het middenrif ?

Lukt het nog om alles zelfstandig te doen in huis?

Ik sta smorgens al moe op, elke dag.

Lukt het nog om te werken of intensieve activiteiten te doen?

dit bericht is gewijzigd door Designer68 op 18 maart 2019 om 07:30

Just be positive
0

Johanne,

Mijn Vit. D was te laag en ik heb een poosje geleden een kuur gehad met vloeibare ampullen. Nu moet ik dagelijks 1 tabletje bijslikken. Je hebt gelijk dat het inderdaad een groot gedeelte van je lichaam beslaat, in mijn geval slaap ik er ook met een masker bij tav slaapapneu. Ik gebruik geen rolstoel, maar ben laatst wel naar Burgers Zoo geweest en heb daar een scootmobiel gehuurd. Had de energie niet om zelf de klims te maken.

De vitamine D waarde ken ik zelf niet, ik moet vanmiddag bellen voor uitslag bloedprikken dus zal er eens naar vragen.

Redt je jezelf nog in de huishouding etc?

Just be positive
Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login