adviezen?

Ik heb heel veel pijn in mijn benen.De pijn verergerd wanneer ik in beweging kom.Lopen gaat bijna niet.Hooguit 10 min. en dan kan ik niet meer door de pijn.Staan lukt ook moeilijk omdat ik veel prikkelingen in mijn benen heb.Mijn armen geven ook problemen maar daar heb ik niet zoveel pijn. Wat kan ik doen om de pijn te verminderen. Ik heb gehoord van inspuiting met corticosteroiden, maar weet niet of dit werkt bij de aandoening die ik heb. Weet iemand raad?

0

2 reacties

0

Hoi

Ik masseer mijn pijnlijke plekken tegenwoordig in met magnesiumolie. Dat helpt heel goed. De doorbloeding wordt er beter van en de spieren ontspannen. Je wordt er ook lekker warm van. Het scheelt mij een boel fysiotherapie. Alleen arnica is ook goed volgens mij. Maar in de magnesiumolie zit ook arnica verwerkt. Ik heb De tuinen eigen merk. Flesje koste maar 7 euro ofzo

succes

Aan het eind van mijn energie houd ik altijd een heel stuk dag over.
0

Ik heb hetzelfde, aan het eind van mijn energie heb ik een groot stuk dag over. Ben heel moe heb veel hoofd- en spierpijn. Ik ben ermee geboren, ben nu 62.

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login