Accepteren

Hallo ik ben Stephanie ras ik ben 11 jaar ik heb best veel moeite met het accsepteren van HMSN. Ik heb zelf type 1 al vanaf geboorte ik gebruik al sinds mijn 3 een rolstoel dus dat is al een tijdje maar nu willen ze mij een elecktriche rolstoel geven maar ik voel mezelf best onzeker. Ik zit op een school voor kinderen met een beperking waar mischien wel 500 kinderen op school en niemand heeft hmsn dus…ja… kunnen jullie mischien jullie je ervaring delen met mij want ik kan het wel gebruiken liefs stephanie.

0

7 reacties

0

Acceptatie Patiënten lopen in de maatschappij vaak tegen onbegrip aan omdat er uiterlijk niet zo veel aan de hand lijkt, maar patiënten wel duidelijke beperkingen ervaren. Een afwijkend looppatroon en afwijkende schoenen kunnen aanleiding geven tot pesterijen bij kinderen. Volwassenen vinden de stap naar orthopedisch schoeisel, een wandelstok, rollator of rolstoel vaak erg moeilijk. • 

Elke dag is er een
0

Heeft u het ook meegemaakt?

0

Hallo yolo,

Ik vind het lastig om je iets te vertellen.

Je verhaal klinkt enerzijds wel heel erg bekend hoor. Ik wilde ook niet denken en helemaal niet overstappen naar een rolstoel, maar toen ik het gedaan had was het echt een verademing! En nu sinds vorig jaar maak ik gebruik van een el. rolstoel, en ook die stap was lang en groot. Maar ook nu zeg ik wow wat fijn zeg! Ik kan weer zelf op pad zonder dat ik een duwer mee moet nemen. 

Kom een keer een kijkje nemen op onze fb pagina die HMSN heeft

https://www.facebook.com/groups/366274696889565/?

Groeten Marloes

0

hallo yolo,

nee ik heb het zelf niet meegemaakt maar mensen in me omgeving wel en ook via mijn werk als maatschappelijk werker hoor ik er veelvuldig over.

ik maak via me werk heel vaak mee dat mensen het moeilijk vinden een hulpmiddel te gaan gebruiken en de gevolgen daarvan op hun leven.

Elke dag is er een
0

Hallo

Er is bij ons veel onbegrip en voorzieningen aanvragen is ook een probleem omdat zij vinden dat het niet nodig is.

Onze dochter zit altijd binnen omdat buiten spelen thuis erg lastig is en de kindjes niet begrijpen dat ze geen verstoppertje of tikkertje kan spelen.

Dus wij zoeken lot genoten om ervaringen uit tewisselen

0

Assie,

Ze vinden het onzin vind ik echt heel erg triest zeg.

Heb je dit van de gemeente of ook via een ergo of fysiotherapeut besproken? Of een maatschappelijk werker kan je ook ondersteunen bij hulpmiddelenaanvraag. gr. marloes

0

Assie,

Ze vinden het onzin vind ik echt heel erg triest zeg.

Heb je dit van de gemeente of ook via een ergo of fysiotherapeut besproken? Of een maatschappelijk werker kan je ook ondersteunen bij hulpmiddelenaanvraag. gr. marloes

Je kunt dit bericht alleen bekijken en er niet op reageren.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst ingelogd zijn. Als je nog geen profiel hebt op Iemandzoalsik.nl, kun je je aanmelden. Hiermee krijg je de mogelijkheid om te reageren en ook om zelf gesprekken te starten en groepen te volgen.

aanmelden / login